Despre un campion si despre un profitor

Am urmarit meciul lui Lucian Bute. Si-a aparat centura, chinuit, dar la sfarsit a fost declarat invingator. A castigat 11 reprize si jumatate din 12. Chinul campionului roman, a fost cumplit in ultimele trei saptamani. Regimul alimentar drastic la care a fost supus sa „intre in categorie”, l-a slabit si asta sa vazut in partea a doua a meciului. Merita laudat si aduse elogii la adresa campionului roman. Este vorba totusi de un campion mondial. Dar…normal ca trebuia sa fie si un profitor pe langa, un atarnache, un jegos, un pupincurist care isi atribuie parte dintr-un succes la care nici macar nu trebuia sa ia parte. Spun asta pentru ca a venit la Montreal pe banii federatiei romane de box doar sa „dea bine”. Un tigan, pur si simplu. Despre cine este vorba??? Despre rudel obreja. In baza protocoalelor la aceste gale, boxerii trebuie sa spuna cateva cuvinte publicului si apoi sa acorde un scurt interviu postului de televiziune ce transmite evenimentul. Cu toate ca este nu stiu ce director pe la federatia internationala de box, Rudarel asta tot tragea de saracu’ Bute sa vorbeasca  la telefon in romania, asta inainte ca Lucian sa apuce sa se conformeze regulilor show-ului. Bietul Bute abia se tinea pe picioare, asta din cauza finalului de meci ce l-a gasit pe jos, si nea Rudarel il tragea intr-un colt sa vorbeasca la telefon in Romania. Moment in care Lucian s-a revoltat si i-a spus sa il lase in pace. Rudarel nu s-a lasat si s-a tinut de Lucian ca un caine pricajit bagandu-se in fata la toate pozele, agitandu-se, ridicand mainile in aer ca si cand el ar fi contribuit la aceasta victorie. Bucuria triumfului lui Lucian, din pacate a avut o mica pata de culoare tiganeasca din partea acestui libidinos.

Reclame

2 gânduri despre “Despre un campion si despre un profitor

 1. Cateva precizari daca-mi permiti:

  Obreja imi este antipatic si acum aflu si eu ca ar fi tigan.Insa:

  1. El este cel care l-a indemnat Pe Lucian Bute sa mearga la profesionism

  2. El este cel care a strigat cat l-au tinut rinichii de doua trei ori RIDICA-TE de langa ring la faza cu pricina si e posibil sa fi fost o contributie decisiva la pastrarea centurii.

  Asadar, oricat de antipatic mi-ar fi presedintele FRB sa-i recunoastem si ce-i al lui. Cred totusi ca e bine sa nu folosim cuvinte ca cele de mai sus, mai ales pe site-uri ca nu aratam nimic mai mult dacat „tiganii” in felul asta.
  L Airinei

 2. Hai sa le luam pe rand:
  1. Si eu i-am dat un sfat sefului meu sa cumparam o companie in statele unite, asta nu inseamna ca m-a si ascultat. A da sfaturi, sau a indemna, este la indemana oricui.
  2. La faza cu pricina, toata sala striga la Bute sa se ridice. Dar in acel moment fii sigur ca Bute nu auzea nimic. Instinctul de sportiv de performanta (stiu ce spun), de campion, te indeamna sa mergi mai departe.
  3. Despre rudarel, nu am nici un fel de respect, atata timp cat a mituit, a fost mituit si a ajuns unde este prin cai obscure.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s