Delta Airlines

Astazi cand ma intorceam din Cincinnati spre casa, am constatat ca gay-ii imi provoaca sila. Ajuns in aeroport, dupa check-in, sunt controlat la „obiectele personale” , (adica geanta de mana), adica cu luat mostre de pe toate obiectele personale :laptop, cabluri de laptop, carti, documente si alte acareturi ce mai stau in geanta de carry-on. Asta pt ca inca mai posed pasaport romanesc si datorita acordurilor inexistente intre romania si USA, de fiecare data am placerea sa injur statul roman si conducatorii lui mult iubiti. Dupa ce pierd cele 20-30 de minute de rigoare cu autoritatile, ajung la avion si dau peste un negru, de fapt o „insotitoare de bord”. Ca era mai negru decat mine, asta nu a fost o problema, dar spre surprinderea mea cand a deschis gura am avut impresia ca il strange cineva de oua. In fine, era homalau, cum ar spune un amic. Foarte dornic sa imi arate unde este locul meu, il refuz politicos si continuand sa-l injur in romaneste im gasesc locul. Ca si cum nu era de ajuns, sa aseaza langa mine un „real american” la vreo 200 kg. Asta e zic, oricum zborul dureaza aproape doua ore, rezist pe juma’ de scaun. Am vrut sa vorbesc cu „insotitorul de zbor”, cu Boy George na, ca eu am tot scaunul 2B, nu doar jumatate, dar cand mi-am adus aminte ca are o problema cu ouale…mi-a trecut. A! atunci cand mi-a cerut boarding pass-ul, ochii au inceput sa-i falfaie ca la un fluture aripile: si-a dat ochii peste cap si a ingaimat: „Montreal…city of love”. Alooooooooo Marcele!!!!!!!, stai dracu linistit ca sunt nevricos si daca iti dau o papornita de fo 10kg in freza o sa te rogi sa ajungi la spital in timp util. Libidinosul de linga mine, a adormit subit pana sa decolam si dupa ce ca era un munte de grasime si „emana” numai miresme de primavara, incepe sa alunece spre mine… Baaaaaaa!!! muta-ti dracu osanza de pe mine, nu ca as fi eu vreun silfid, dar dupa ce ca mi-ai luat juma de scaun te imprastii si pe mine acu. Si-a luat cateva ghionturi pe sub coaste…dar dracu la fo’200 de kile, ce crezi ca a simtit ceva?

Cand am simtit rotile avionului pe pista…Doamne, ce bine am putut sa ma simt…stiind ca „frumoasa” mea calatorie lua sfarsit…m-am trezit ca injuram in romaneste tot neamu’ american, gay-ii si tot personalul Delta Airlines ca lasa animalele la ei in avioane.

Reclame

7 gânduri despre “Delta Airlines

  1. faza cu controlul la aeroport…eu inteleg….sample=monstre se da cu acel sample ptr ca ai avut obiecte electronice ce pot face parte dintr-un dispozitiv de detonare sau……ceva cu bomb:-))so….relax…o simpla formalitate:-)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s